foto

Al Pearce

  • nar. 25.7.1898
    San Francisco, California, USA
  • zem. 2.6.1961 (62 let)
    Newport Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1948 The Main Street Kid
1946 One Exciting Week
1945 Hitchhike to Happiness
1943 Here Comes Elmer
1937 The Hit Parade

TV seriály

1959 Hudson's Bay (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
1958 The Unforeseen (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
Tales of Adventure (TV seriál)

Host

TV pořady

1954 The Al Pearce Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky