foto

Alexander Haugg

  • nar. 31.8.1968 (52 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
2009 Pretty Mama (TV film)
2008 Robin Pilcher: Cesta k lásce (TV film)
2003 Die Liebe kommt als Untermieter (TV film)
2001 Ob sie wollen oder nicht
1997 Guppies zum Tee (TV film)

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Smrtící léčba (S01E13)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2015 Härte
2009 Rosas Höllenfahrt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky