foto

Elisabeth Baulitz

  • nar. 3.9.1973 (45 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mord geht immer - Der Koch ist tot (TV film)
2018 Hingabe
Tatort - Der kalte Fritte (TV film)
2017 Ein starkes Team - Treibjagd (TV film)
Inga Lindström: Hry lásky v Samlundu (TV film)
2016 Polizeiruf 110 - Im Schatten (TV film)
Verführt – In den Armen eines Anderen (TV film)
2013 Hai Alarm am Müggelsee
Polizeiruf 110 - Kinderparadies (TV film)
2010 Der Mann, der über Autos sprang
2009 Zwölf Winter (TV film)
2008 Berlin am Meer

TV seriály

2019 Schmitz & Family (TV seriál)
2018 Beck is back! (TV seriál)
Nein heißt Nein (S01E04)
Sankt Maik (TV seriál)
Was Frauen wollen (S01E04)
2017 Dschermeni (TV seriál)
Neue Leben (E06)
Gegenüberstellungen (E05)
Flüchtlinge (E04)
další epizody (5)
Professor T. (TV seriál)
Tamara (S01E04)
2016 Friesland (TV seriál)
Klootschießen (E03)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Manga-Mädchen (S15E01)
2013 Christine. Perfekt war gestern! (TV seriál)
Ein Ex zum Knutschen (E08)
Schöne Scheidung (E07)
Glücklich allein (E06)
další epizody (8)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Tote im Wald (2) (S11E24)
Die Tote im Wald (1) (S11E23)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Pomoc, potřebuju rande! (S01E02)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace