foto

Kaaren Verne

  • nar. 6.4.1918
    Berlín, Berlin, Německá říše
  • zem. 23.12.1967 (49 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Madame X
1965 Loď bláznů
1957 Hedvábné punčochy
1956 Outside the Law
1955 A Bullet for Joey
1953 Příběh tří lásek
The Juggler
1952 Město iluzí
1944 Sedmý kříž
1942 Kings Row
Tajná zbraň
The Great Impersonation
1941 All Through the Night
The Wild Man of Borneo
Underground
1940 Sky Murder
1939 Ten Days in Paris

TV seriály

1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1961 The Twilight Zone (TV seriál)
Deaths-Head Revisited (S03E09)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace