foto

Mira Banjac

  • nar. 4.9.1929 (88 let)
    Erdevik, Srbsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Biser Bojane
Rekviem za paní J.
2016 Stádo
2015 Úpal
2014 ...a dělo bylo ještě žhavé
Taková jsou pravidla
2013 Mamaroš
2012 Když se rozednívá
Ustanička ulica
2011 Beli lavovi
2010 72 dní
2009 Líbánky
2007 Promeni me
2006 Optimisté
2005 Neki cudni ljudi
Potera za Srec(k)om
2004 Ispred prve linije
2002 Tridesetdva kvadrata (TV film)
2001 Lola (TV film)
Ona voli Zvezdu
Seljaci
Sve je za ljude
2000 Mili i slatki, moj Djokice (TV film)
1999 Nož
1998 Dzandrljivi muz (TV film)
Sud prachu
1997 Moja domovina
1996 Do koske
Hezké vesnice hezky hoří
Ivan (TV film)
1994 Dnevnik uvreda 1993
Vukovar
1993 Raj (TV film)
Ruski car (TV film)
1991 Kuca za rusenje (TV film)
1990 Gala korisnica: Atelje 212 kroz vekove (TV film)
Svaté město
1989 Covjek koji je znao gdje je sjever, a gdje jug (TV film)
Cudo u Sarganu (TV film)
Gospodja ministarka (TV film)
Svet (TV film)
Sveti Georgije ubiva azdahu (TV film)
1988 Haustorce (TV film)
Jednog lepog dana
Mlada sila (TV film)
Zatím bez dobrého názvu
1987 Milan - Dar (TV film)
Pod rusevinama (TV film)
Zivot radnika
1986 Krása neřesti
Medved 007 (TV film)
Svecana obaveza (TV film)
1985 Jahody v krku
1984 Balkanski spijun
Klamné léto '68
Lazar
Nebezpečná stopa
1983 Covek sa cetiri noge
Korespondencija (TV film)
Radovan III
Veliki transport
1981 I nama je samo jedan dud preost'o (TV film)
Lov u mutnom
Sesta brzina
Tuga (TV film)
Vzpomínáš na Dolly Bell?
Široké je listí
1980 Interesi (TV film)
Mistři, mistři
1979 Radio Vihor zove Andjeliju
Srecna porodica
1977 Kako upokojiti vampira (TV film)
Ne naginji se van
Ranjeni orao (TV film)
1976 Hlídač pláže v zimním období
Kuhinja (TV film)
Zvezdana prasina (TV film)
1975 Hitler iz naseg sokaka
Kičma
Soba sa pet zidova (TV film)
1974 Prosek (TV film)
1973 Paja i Jare
Slanici (TV film)
Zuta
Zute fesvice (TV film)
1969 Silom otac
1968 Pusti snovi
1967 Dzandrljivi muz (TV film)

TV seriály

2012 Vojna akademija (TV seriál)
2007 Vratice se rode (TV seriál)
2004 Stizu dolari (TV seriál)
2003 Kazneni prostor 2 (TV seriál)
2002 Kazneni prostor (TV seriál)
Lisice (TV seriál)
2001 Porodicno blago 2 (TV seriál)
1998 Porodicno blago (TV seriál)
1996 Gore dole (TV seriál)
1995 Oridjinali (TV seriál)
1993 Metla bez drske 4 (TV seriál)
1991 Metla bez drske 3 (TV seriál)
1990 Zaboravljeni (TV seriál)
1989 Balkan ekspres 2 (TV seriál)
Specijalna redakcija (TV seriál)
1988 Djekna jos nije umrla, a ka' ce ne znamo (TV seriál)
Dome, slatki dome (TV seriál)
Metla bez drske (TV seriál)
Roman o Londonu (TV seriál)
1983 Kamiondzije 2 (TV seriál)
1982 Doktorka na selu (TV seriál)
Price iz radionice (TV seriál)
1980 Horký vítr (TV seriál)
1979 Srecna porodica (TV seriál)
1977 Marija (TV seriál)
1975 Pesma (TV seriál)
1974 Divlje godine (TV seriál)
1973 Nase priredbe (TV seriál)
1972 Glumac je, glumac (TV seriál)
Kamiondzije (TV seriál)
1971 Diplomci (TV seriál)
1970 S vanglom u svet (TV seriál)
1969 Rodjaci (TV seriál)

Dokumentární

1998 Zoran Radmilovic 1933-1985
1972 Smeh sa scene: Atelje 212 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace