foto

Arija Bareikis

  • nar. 21.7.1966 (52 let)
    Bloomington, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Witch in the Window
2016 Tao of Surfing
2011 Stand Up, The
2009 Něha
Snímek minulosti
2007 Koření života
Leaving Gussie
Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2004 Melinda a Melinda
2003 Rodinné tajemství (TV film)
1999 30 Days
Deuce Bigalow: Dobrej striptér
Sníh padá na cedry
1998 Muž bez kůže
Pants on Fire
1997 Otisky prstů
Ties to Rachel
1994 Twisted Tales
1992 Joe's Apt. (TV film)

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
Make Me (S01E20)
2016 Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
Trust Me (S03E08)
Don't Go (S03E07)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Graduation Day (S03E10)
Fixing a Hole (S03E08)
Sideways (S03E07)
další epizody (5)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
Maximum Deployment (S02E06)
U-Boat (S02E03)
Phase Three (S02E01)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Derailed (S01E07)
Westside (S01E06)
See the Woman (S01E03)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Astoria Helen (S08E06)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Nech to být (S02E08)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Těžká práce (S04E13)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Sen o jiném životě (S01E01)
2000 Oz (TV seriál)
The Bill of Wrongs (S04E03)
Obituaries (S04E02)
1999 Oz (TV seriál)
U.S. Male (S03E05)
Unnatural Disasters (S03E04)
Napoleon's Boney Parts (S03E02)
další epizody (4)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Matrimony (S07E13)
1968 One Life to Live (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace