foto

Arturo Fernández

  • nar. 21.2.1930 (89 let)
    Gijón, Asturias, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Od svítání mívám stání
1994 Tiempos mejores
1992 Tady kdo neběží, tak lítá
1991 Día que nací yo, El
1987 La chica de la piscina
1983 Crack II, El
Podvodníci
1980 Esperando a papá
1978 Hombre que yo quiero, El
1976 Amante perfecta, La
Cuando los maridos se iban a la guerra
Mauricio, mon amour
Muerte ronda a Mónica, La
1975 El adúltero
Lujo a su alcance, Un
1974 Matrimonio al desnudo
Tocata y fuga de Lolita
Ésta que lo es...
1973 Casa Flora
1972 Las juergas de 'El Señorito'
1971 Sobre verde, El
1970 Cinco Avisos de Satanás, Os
Relicario, El
Tonta del bote, La
¿Quién soy yo?
1969 Señorito y las seductoras, El
Turistas y bribones
1968 Cristina Guzmán
No desearás la mujer de tu prójimo
Pecados conyugales
Vedove inconsolabili in cerca di... distrazioni
¡Cómo sois las mujeres!
1967 Novios 68
1966 Camino del Rocío
El sonido de la muerte
Las viudas
1965 Currito de la Cruz
Jandro
1964 El sexto sentido
Salario del crimen, El
1963 Escala en Hi-Fi
Gran coartada, La
No temas a la ley
Piedra de toque
Sol de verano
1962 Bahía de Palma
Cuervos, Los
La noche del jueves
La viudita naviera
Rogelia
1961 Regresa un desconocido
Último verano, El
1960 Fiel infantería, La
Fuga desesperada
Juicio final
María, matrícula de Bilbao
Mentira tiene cabellos rojos, La
1959 A sangre fría
Casa de la Troya, La
Ejército blanco
Vida sin risas
1958 Chicas de la Cruz Roja, Las
Cita imposible
Distrito quinto
Familia provisional
Frontera del miedo, La
Un vaso de whisky
1957 Andén, El
Krvavá rapsodie
Mañana cuando amanezca
Mañana...
1956 Cuerda de presos
Duelo de pasiones
Nunca es demasiado tarde
Policías y ladrones
1954 Beso de Judas, El
Los Fernández de Peralvillo
Patrulla, La
Torero, El
1929 El sexto sentido

TV seriály

2007 Como el perro y el gato (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
1993 Truhanes (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
1971 Las doce caras de Eva (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace