foto

Carlos Mendy

  • nar. 1929
    Montevideo, Uruguay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Romanza final (Gayarre)
1985 Juego sucio en Casablanca
1982 Buscando a Perico
1980 Mocný vliv měsíce
1977 Menor, La
1976 Carmen, La
Mauricio, mon amour
1975 El colegio de la muerte
1973 No encontré rosas para mi madre
1972 Experiencia prematrimonial
1970 Abominable hombre de la Costa del Sol, El
1969 Amigas, Las
Bésame monstruo
Nenas del mini-mini, Las
1968 No le busques tres pies...
Persecución hasta Valencia
1967 Club de solteros
Cristina
Guardiamarinas, Los
Hombre de mundo, El (TV film)
Los chicos del Preu
Sor Citroen
1966 Operación Plus Ultra
Pablo vyhrál
Per un dollaro di gloria
1965 Currito de la Cruz
1963 Chantaje a un torero
Vida de familia
1962 Matyáš Sandorf
1961 Kilómetro 12
1960 Gaudí
María, matrícula de Bilbao
Taxi do Tobruku
1959 Espaldas a la puerta, De
Objev doktora Gayala
1958 Distrito quinto
Hecho violento, Un
Un vaso de whisky
1957 Cárcel de cristal, La
Un tesoro en el cielo
1956 La fierecilla domada
1954 Somos todos inquilinos
1952 La niña de fuego

TV seriály

1995 Día que me quieras, El (TV seriál)
1994 ¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1990 Historias del otro lado (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro Club (TV seriál)
1974 Telecomedia (TV seriál)
1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1970 Personajes a trasluz (TV seriál)
Teatro de misterio (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace