foto

Ashraf Farah

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tel Aviv v plamenech
2012 Hamilton: V zájmu státu
Olivovník
2010 Miral
2008 Granátová jablka a myrha
2006 Djihad! (TV film)
2004 Tahara

TV seriály

2016 Tyran (TV seriál)
Spojenci (S03E07)
Pravda a důstojnost (S03E06)
Mezi mlýnskými kameny (S03E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace