foto

Sang-mi Choo

  • nar. 9.5.1973 (47 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Yeolsesal Soo-ah
2006 Bangkwahoo oksang
Sseondei Seoul
2004 Miso
Nuguna bimileun itda
2003 Naneun nareul pagoehal gwonriga ittda
2002 Saenghwalui balgyeon
2001 Saei yaeseu
1999 Inteobyu
1998 Toemarok
1997 Cheobsok
1996 Okvětní lístek

TV seriály

2009 Sitihol (TV seriál)
2008 Nae yeoja (TV seriál)
2007 Snow in August (TV seriál)
2006 Sarangkwa yamang (TV seriál)
2005 Byeonhosadeul (TV seriál)
Gyeolhonhapsida (TV seriál)
2003 Noran sonsugeon (TV seriál)
1999 Chodae (TV seriál)
Saranghaseyo? (TV seriál)
1998 Geojitmal (TV seriál)
Haebaragi (TV seriál)
Maenbalro ttwieora (TV seriál)

Dokumentární

2019 Dzieci wyslane do Polski

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Dzieci wyslane do Polski

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 Dzieci wyslane do Polski

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky