foto

Christina Cindrich

  • nar. 26.8.1981 (38 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cesta zpátky k nule
2009 Immortally Yours
2006 Living the Dream
2004 Last Men on Earth
2001 Prci, prci, prcičky 2

TV seriály

2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Švábi (S08E09)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Všichni říkají, nedělej to (S02E18)
2005 Unscripted (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Oko za oko (S01E05)
Frasier (TV seriál)
Freudovské sny (S11E14)
1997 Port Charles (TV seriál)

Host