foto

Hyeon-jeong Jeong

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Romaenseuneun byulchaekboorok (TV seriál)
2016 Aiga dasut (TV seriál)
2015 Cheoeumiraseo (TV seriál)
2014 Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
Yeonaeui balgyeon (TV seriál)
2012 Romaenseuka pilyohae 2012 (TV seriál)
2011 Romaenseuka pilyohae (TV seriál)
2008 Saranghae (TV seriál)
2006 Sarangeun amudo monmalryeo (TV seriál)
2005 Seip keullobeo (TV seriál)
2002 Eonjena dugeundugeun (TV seriál)
2001 Eojjeomyeon joha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky