foto

Peter Spellos

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Yes Man
2005 Bikini Chain Gang
Skleněná past
2004 Eskort v bikinách
2002 Muži v černém 2
Thirteen Erotic Ghosts
2001 Love & Support
Před svatbou ne!
2000 Mise pomsty
Pokušitel
Sideshow
Ve spárech yakuzy
1999 Neviditelná smrt
1998 Billy Frankenstein
Invisible Dad
Město andělů
Phoenix
Wing and a Prayer, A (TV film)
1997 Bikini Hoe-Down
El-Hazard: The Magnificent World 2
Hybrid
Malá čarodějka
Maximum Revenge
Noční stíny
Vice Girls
Žít v nebezpečí
1996 Demolice
Fugitive Rage
Masérka
Past
Sexual Roulette
Útok
Vampirella
1995 Attack of the 60 Foot Centerfold
Bikini Drive-In
Příběh zločinu
Zóna robotů
1994 Inner Sanctum II
Munchie Strikes Back
Ostrov amazonek
Posedlost noci
Snímek na tělo
Vojna není kojná
1993 Čas pomsty
Little Miss Millions
Perry Mason: Případ zrádného rozhlasového moderátora (TV film)
Red Shoe Diaries 3: Another Woman's Lipstick
1992 Divoký anděl
Hoffa
Inside Out III
Munchie
Ztracené dítě (TV film)
1991 Freddyho smrt - Poslední noční můra
Mutronics
1990 Smoothtalker
Sorority House Massacre II
Souboj se smrtí

TV seriály

2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
2001 Transformers: Robots in Disguise (TV seriál)
2000 Voyeur (TV seriál)
1999 Arc the Lad (TV seriál)
Digimon (TV seriál)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1996 Bureau of Alien Detectors (TV seriál)
Eagle Riders (TV seriál)
Life's Work (TV seriál)
1995 BattleTech (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Street Fighter 2: V (TV seriál)
Virtuální realita (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
1987 Joe Bob's Drive-In Theater (TV seriál) - a.z.
Ženatý se závazky (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace