foto

Jiří Kovář

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Brněnské pověsti (amatérský film)
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)
Gazdina roba (divadelní záznam)
Raskolnikov: jeho zločin a jeho trest (divadelní záznam)
2003 Taťka (TV film)
1999 O bojácném Floriánkovi (TV film)
Zakletý vrch (TV film)
1998 Jak přišli kováři k měchu (TV film)
Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém (TV film)
1983 ...A bílá bledla, až celkem ztmavla

Dokumentární

2015 Back Beat (TV seriál)
Slade (E11)
Co znamená vésti koně (koncert)
2013 Doktorská odyssea (TV film)
2012 Divočina bez hranic (TV seriál)
Tatrzański Park Narodowy (E12)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
2009 Dům strach (TV film)
2008 Památky na prodej (TV seriál)
Tak to vidím já (TV seriál)
2004 Franta - všude, jinde (TV film)
2002 Římané za humny! (TV film)
2000 Příběhy slavných (TV seriál)
1999 Géniové, blázni, pábitelé: Svět Olka Vašici (TV film)
1998 Valašský snář (TV seriál)
1997 Koňský den po mongolsku (TV film)
1996 Klavírista, běžec, veselý slepec (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

2017 Terčin zvířecí svět (TV pořad)
2011 Společný výslech (TV pořad)
2010 Kde bydlely princezny (TV pořad)
Případ pro ombudsmana (TV pořad)
Zoománie (TV pořad)
2007 Záhady Toma Wizarda (TV pořad)
2003 Rodinné křižovatky (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kobry a užovky

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Vyhrát za každou cenu (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace