foto

František Svoboda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2010 Osudové peníze (TV film)
2005 Rána z milosti (TV film)
2001 Kruh
1990 Kdo s koho (TV film)
Plivník (TV film)
1986 Šaty až na zem (TV film)
1985 Stalo se jedné neděle (TV film)
1981 Vdova po dvou mužích (TV film)
1974 Barunka (TV film)

TV seriály

2017 Sousedé (TV seriál)
Doktorka Kellerová (TV seriál)
Nůž (S02E06)
Dopis na rozloučenou (S02E05)
Únos (S02E01)
2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Hypnóza (S02E02)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Don Juán (S01E03)
Víkend (S01E02)
Náhodička (S01E01)
1975 Francouzské pohádky (TV seriál)

Dokumentární

2015 Druhý život Mistra Jana Husa (TV seriál)
Jan Hus na přelomu tisíciletí (E06)
První komunista? (E05)
Ve víru politiky (E04)
další epizody (6)
Trilobit Beroun 2014 (TV film)
2014 Trilobit Beroun 2013 (TV film)
2012 Trilobit - Beroun 2012 (TV film)
2009 Krajan G. M. (TV seriál)

TV pořady

2018 Trilobit 2018 (TV pořad)
2017 Trilobit 2017 (TV pořad)
2016 Teleskop (TV pořad)
Trilobit Beroun 2016 (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
1977 Roste, kvete, zelená se (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Terezínské stíny

Host

TV pořady

2000 Domácí štěstí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky