foto

Alojz Hanúsek

  • nar. 9.4.1939
    Bratislava, Slovenský stát
  • zem. 31.3.2000 (60 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Vyhnanci (TV film)
1998 Amine emlékezete (TV film)
1993 Afrodita (TV film)
Zlý žart (TV film)
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
1989 Obyčajný špás
Profesor Raat (TV film)
Staroružová dráma (TV film)
1988 Húkanie sovy (TV film)
Mikola a Mikolko
1987 Kobyla na bielej čiare (TV film)
Víkend za milión
1985 Iná láska
Predsunutý (TV film)
Skon Paľa Ročku (TV film)
1984 Na druhom brehu sloboda
Neodcudziteľný majetok (TV film)
Profesor na bielom koni (TV film)
1983 Rodinná anamnéza (TV film)
Výlet do mladosti (TV film)
1982 Explózia (TV film)
Spomienky na Davšu (TV film)
Veľké preteky (TV film)
1981 Vták nociar
1980 Ja milujem, ty miluješ
Toto leto doma
1979 Dôsledne ukrývané dokumenty (TV film)
Kraj sveta Istanbul (TV film)
Olejkár (TV film)
Truhlica (TV film)
Vianočné čary (TV film)
1978 Stůl pro čtrnáct (TV film)
1977 Advokátka
Biele vrany (TV film)
Bludička
Chlapi (TV film)
1976 Krátký život
Nežiadúci (TV film)
Postup (TV film)
Sen o Krištofovi Kolumbusovi (TV film)
1975 Lampióniky (TV film)
1974 Ohnivé križovatky
Operácia Raketa (TV film)
1973 Desatinka citu (TV film)
Prípad Gabriela (TV film)
Vrchárska balada (TV film)
1972 Krčmársky král' (TV film)
1971 Katakomby (TV film)
1970 Maroško študuje
1969 Drevený chlieb (TV film)
Čierna minúta

TV seriály

1990 Čo trápi Tomáša (TV seriál)
Rozlúčka (E08)
Prázdniny (E07)
Zoznámenie (E06)
další epizody (8)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
Slávnosť (E07)
Kamaráti (E06)
Stará mama (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

1999 Autonómne hnutie na Slovensku
Kľúčové rozhodnutie v slovenskej politike v rokoch 1915-1918
Slovenská otázka v rokoch 1918-1920
Ústava z roku 1920 a Slovensko
Čierne Slnko nad Európou (TV film)
1998 Na križovatkách obchodných ciest
Neolit a eneolit na území Slovenska
Paleontologické pamiatky
Peňažníctvo na Slovensku do roku 1918
Po stopách čatára Matúša (TV film)
1996 Slováci v Uhorsku 1861-1914
Tisove tiene (TV film)
1995 Papírové hlavy
1994 Jozef Mistrík jazykovedec (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
Kurzes Gedächtnis
Pod Helvétskym krížom (TV film)
Portréty (TV seriál)
1991 Fragmenty nežných dní (TV film)
1989 Slovenské ľudové hudobné nástroje: Štiepané píšťalky (TV film)
1987 Ľudové rybárstvo na Slovensku (TV film)
1985 Matka a dieťa (TV seriál)
1975 Vyhrali sme nad Anglickom
1974 Každý štvrtý
1973 Rozhodca
1972 Deň radosti (TV film)
Hrá Podhrušovan z Topolčianok
Obrazy starého světa
1969 Tryzna
1968 Hody
Stroskotáme zajtra
1967 Celé mesto spieva
Leningrad
Profily (TV seriál)
The Scientific Welding Research
1964 Psychodráma
Ľudia na vežiach
1963 Sviatok pod Duklou
1962 Majstri v žatve
Prvý jarný deň
1961 1. máj 1961
Majstri tipujú majstrov
ČH Bratislava - Dukla Praha

TV pořady

1995 GENUS (TV pořad)
1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)