foto

Alojz Hanúsek

  • nar. 9.4.1939
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • zem. 31.3.2000 (60 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Vyhnanci (TV film)
1998 Amine emlékezete (TV film)
1993 Afrodita (TV film)
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
1989 Obyčajný špás
Staroružová dráma (TV film)
1988 Mikola a Mikolko
1987 Víkend za milión
1985 Iná láska
Predsunutý (TV film)
1984 Na druhom brehu sloboda
Profesor na bielom koni (TV film)
1983 Rodinná anamnéza (TV film)
Výlet do mladosti (TV film)
1982 Explózia (TV film)
Veľké preteky (TV film)
1981 Vták nociar
1980 Ja milujem, ty miluješ
Toto leto doma
1979 Kraj sveta Istanbul (TV film)
Olejkár (TV film)
Vianočné čary (TV film)
1978 Stůl pro čtrnáct (TV film)
1977 Advokátka
Biele vrany (TV film)
Bludička
Chlapi (TV film)
1976 Krátký život
Postup (TV film)
1975 Lampióniky (TV film)
1974 Ohnivé križovatky
1973 Prípad Gabriela (TV film)
1972 Krčmársky král' (TV film)
1971 Katakomby (TV film)
1970 Maroško študuje
1969 Čierna minúta

Dokumentární

1996 Tisove tiene (TV film)
1995 Papírové hlavy
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
Kurzes Gedächtnis
Portréty (TV seriál)
1972 Deň radosti (TV film)
Obrazy starého světa
1969 Tryzna
1968 Stroskotáme zajtra
1967 Profily (TV seriál)
1964 Psychodráma

TV pořady

1995 GENUS (TV pořad)
1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace