foto

Camille De Pazzis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Where We Go from Here
2012 Detektivem nanečisto
2009 Le Missionnaire
2003 Deuxième vérité, La (TV film)
2001 Gamer

TV seriály

2020 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 50 (S04E50)
Episode 49 (S04E49)
Episode 48 (S04E48)
další epizody (50)
2015 Hemlock Grove (TV seriál)
Brian's Song (S03E10)
Damascus (S03E09)
Dire Night on the Worm Moon (S03E08)
další epizody (10)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Odlet (S02E06)
Zrcadlení (S02E05)
Rodinná záležitost (S02E04)
další epizody (6)
2013 Poslední základna (TV seriál)
Controlled Flight into Terrain (E13)
The Pointy End of the Spear (E12)
Damn the Torpedoes (E11)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Blue Water (E10)
Cinderella Liberty (E09)
Big Chicken Dinner (E08)
další epizody (10)
2010 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le grand veneur (S03E02)
La larme de Varsovie (S03E01)
2009 La vie est à nous (TV seriál)
Pigale (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2007 Sécurité intérieure (TV seriál)
2002 Škola života (TV seriál)