foto

Andy Hamilton

  • nar. 1954

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Maska zrcadla
1999 Sex a smrt (TV film)
1997 Mr. White Goes to Westminster (TV film)
1996 Crossing the Floor (TV film)
Filuta (TV film)
1994 Bobovy narozeniny

TV seriály

2004 Prasátko Peppa (TV seriál)
2003 Trevor's World of Sport (TV seriál)
1998 Bob a Margaret (TV seriál)
1997 Underworld (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1988 Chelmsford 123 (TV seriál)
The Return of Shelley (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Naše dovolená a jiné pohromy
2012 Just Around the Corner (TV film)
1996 Never Mind the Horrocks (TV film)
1995 Eleven Men Against Eleven (TV film)
1987 Double Scotch & Wry
1986 Scotch & Wry

TV seriály

2016 Power Monkeys (TV seriál)
2015 Ballot Monkeys (TV seriál)
2007 Outnumbered (TV seriál)
2003 Trevor's World of Sport (TV seriál)
2001 Bedtime (TV seriál)
1997 Underworld (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Kit Curran (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Kit Curran Radio Show, The (TV seriál)
1979 Shelley (TV seriál)
Žádné zprávy v devět (TV seriál)

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Naše dovolená a jiné pohromy
2012 Just Around the Corner (TV film)
1995 Eleven Men Against Eleven (TV film)

TV seriály

2016 Power Monkeys (TV seriál)
2015 Ballot Monkeys (TV seriál)
2007 Outnumbered (TV seriál)
2003 Trevor's World of Sport (TV seriál)
2001 Bedtime (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace