foto

Kamilla Alnes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paved New World
2017 Labyrint podle Davea

TV seriály

2018 Alone Together (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Buď naším hostem (S05E12)
2015 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Fourteen (S01E14)
American Horror Story (TV seriál)
Pokoj číslo 33 (S05E06)
Shozy a žebříky (S05E02)
Vítejte v hotelu Cortez (S05E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace