foto

Prosper Désiré Péclet

  • nar. 27.7.1897
    La Brillanne, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie
  • zem. 11.1.1974 (76 let)
    Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1957 Du sang sous le chapiteau
1951 Casabianca
1947 Kermesse rouge, La
1945 Père Goriot, Le
1944 Le bal des passants
1943 Adrien
Brigand gentilhomme, Le
Feu Nicolas
Homme sans nom, L'
Mahlia la métisse
Mistral, Le
Soleil de minuit, Le
1942 Forte tête
Grand combat, Le
Haut le vent
Mariage d'amour
Mélodie pour toi
1941 Ceux du ciel
Le Club des soupirants
1940 Narcisse
Or du Cristobal, L'
Sur le plancher des vaches
Une idée à l'eau
1939 Dernier tournant, Le
Yamilé sous les cèdres
1938 Héros de la Marne, Le
Marseillaisa
Paix sur le Rhin
Člověk bestie
1937 Chéri-Bibi
Escadrille de la chance, L'
Hommes sans nom, Les
Mademoiselle Docteur
Neuf de trèfle
Pépé le Moko
Soir à Marseille, Un
Une nuit de noces
Velká iluze
1936 27 Rue de la Paix
Roi, Le
Tout va très bien madame la marquise
Trois jours de perm'
Vertige d'un soir
1935 Billet de mille, Le
Coqueluche de ces dames, La
Golgota
Princesse Tam Tam
Un soir de bombe
1934 Bleus de la marine, Les
Une nuit de folies
1933 Bleus du ciel, Les
Coq du régiment, Le
Les vingt-huit jours de Clairette
Mimosa Bar
1932 Champion du régiment, Le
L'amour en vitesse
Un monsieur qui suit les dames
Violettes impériales
1931 Berge in Flammen
Cinq gentlemen maudits, Les
Fünf verfluchten Gentlemen, Die
L'ensorcellement de Séville
L'inconstante. Je sors et tu restes là
Niemandsland
Train des suicidés, Le
1930 Mystère de la villa rose, Le
1929 Napoleon auf St. Helena
1928 Le martyre de Sainte-Maxence
1927 Světlo světa
1926 Homme à l'hispano, L'

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace