foto

Christine Ebersole

  • nar. 21.2.1953 (67 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Starbright
2019 Driveways
Steven Universe ve filmu
2014 Emoticon ;)
2013 Velká svatba
Vlk z Wall Street
2006 Broadway Under the Stars (TV film)
Love Comes to the Executioner
2003 Electric Piper, The (TV film)
Nečekaná láska (TV film)
2000 Nové začátky (TV film)
1999 Krutá daň (TV film)
Můj nejoblíbenější marťan
Pravda zabíjí
Pros and Cons
Rodgers & Hart Story: Thou Swell, Thou Witty, The (TV film)
1998 Cena lásky (TV film)
1997 Ira Gershwin at 100: A Celebration at Carnegie Hall (TV film)
Než jsme se našli
1996 Rumové pralinky
Správná rodina (TV film)
Černá ovce
1994 Moje druhá láska
Sám doma a bohatý
1993 Gypsy (TV film)
Vraždící posedlost (TV film)
1992 Cena úspěchu dojde!
Lounge People, The
1991 Zemřít znovu
1990 Můj táta je duch
1988 Mac a já
1986 Acceptable Risks (TV film)
1984 Amadeus
The Dollmaker (TV film)
Zloděj citů
1982 Tootsie

TV seriály

2020 Bob Hearts Abishola (TV seriál)
Angry, Happy, Same Face (E19)
Sock Wife! (E18)
A Big, White Thumb (E17)
další epizody (8)
2019 Bob Hearts Abishola (TV seriál)
Splitting the Hairs (E11)
Ice Cream for Breakfast (E10)
We Were Beggars, Now We Are Choosers (E09)
další epizody (11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Společný nepřítel (S09E19)
2018 Pose (TV seriál)
Dávat a dostávat (S01E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Za každou cenu (S09E07)
2017 Search Party (TV seriál)
Denial (S02E07)
Paralysis (S02E03)
2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 1 (E01)
Search Party (TV seriál)
The Riddle Within the Trash (S01E07)
The Mysterious Disappearance of the Girl No One Knew (S01E01)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy a milostný trojúhelník! (S01E10)
2013 Smash (TV seriál)
The Nominations (S02E16)
American Horror Story (TV seriál)
Žertíky s nemrtvými (S03E04)
Náhradníci (S03E03)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
2011 Retired at 35 (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Sister (S02E16)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Fifteen: The Sisterhood of the Traveling Prada (S02E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smut (S10E10)
2003 Mayor, The (TV seriál)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Falešní hráči (S03E17)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Co kdyby... (S02E08)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
1992 Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
1986 Cavanaughs, The (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2008 Wrangler: Anatomy of an Icon
2003 Intimate Portrait: Rosie O'Donnell (TV film)

Divadelní záznam

2001 Lullaby of Broadway: Opening Night on 42nd Street, The (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2011 Rocco's Dinner Party (TV pořad)
The 9th Annual TV Land Awards (TV pořad)
1982 Broadway Plays Washington (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky