foto

Michael Seater

  • nar. 15.1.1987 (34 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Kanadský herec, producent, scenárista a režisér. Ztvárnil desítky TV a filmových rolí. Realizoval krátká autorská díla Hrana vody (Water's Edge, 2012) a Prohnaný nevychovanec (Sly Cad, 2014). Debutoval celovečerní dramatickou komedií Lidé, vydržte (People Hold On, 2015).

Zlín Film Festival

Herecká filmografie

Filmy

2019 Majic
2017 The Definites
2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2013 Cubicle Warriors
2012 Sin Bin
2010 Vacation with Derek (TV film)
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
2007 Moje bláznivá sestra (TV film)
2006 Shades of Black: The Conrad Black Story (TV film)
2005 Cyber Seduction: His Secret Life (TV film)
The Prize Winner of Defiance, Ohio
2003 Na tenkém ledě (TV film)
2000 Špinavá záležitost (TV film)
1999 Vanished Without a Trace (TV film)
1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (TV film)
1997 Epidemie
Night of the Living

TV seriály

2020 The Wedding Planners (TV seriál)
The Perfect Wedding (E07)
A June Wedding (E06)
Sweet Home Wedding (E05)
další epizody (7)
2019 Hudson a Rex (TV seriál)
Vražda v přímém přenosu (S01E09)
2017 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Ďábel uvnitř (S10E10)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochův podraz (S07E13)
Neuzavřená záležitost (S07E12)
2013 Long Story, Short (TV seriál)
Bomb Girls (TV seriál)
Blood Relations (S02E12)
Kings and Pawns (S02E11)
Romeo Foxtrot (S02E10)
další epizody (10)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Půlnoční vlak do Kingstonu (S07E09)
Past na Murdocha (S06E13)
Zločin a trest (S06E12)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v říši hraček (S05E11)
2011 Elitních 18 (TV seriál)
House of Cards (S02E13)
The Gate (S02E12)
Like Father, Like Son's Best Friend (S02E11)
další epizody (13)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
Wingman (S01E12)
In Sickness and in Health (S01E11)
Guess Who's Coming to Dinner (S01E10)
další epizody (12)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Velká vražda na univerzitě (S02E07)
2007 ReGenesis (TV seriál)
The God of Commerce (S03E05)
I Dream of Genomes (S03E04)
Strangers in the Night (S03E03)
další epizody (5)
2006 ReGenesis (TV seriál)
The Wild and the Innocent (S02E10)
Gene in a Bottle (S02E09)
Haze (S02E08)
další epizody (6)
2005 Life with Derek (TV seriál)
Naturally, Sadie (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Black Hole High (TV seriál)
2001 Byl jsem krysa (TV seriál)
2000 Mattimeo: A Tale of Redwall (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Noddy (TV seriál)
Real Kids, Real Adventures (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Před koncem světa
2015 People Hold On

TV seriály

2005 Life with Derek (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce