foto

Morgan Fairchild

  • nar. 3.2.1950 (69 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Morgan se narodila 3. února 1950 v americkém Dallasu s původním jménem Patsy Ann McClenny. Její kariéru odstartovalo dublování herečce Faye Dunaway ve filmu BONNIE A CLYDE (1967). Svoje první jméno z hereckého pseudonymu si vzala z filmu Morgan - případ zralý k léčení. V roce 1973 se přestěhovala do New Yorku, kde získala první větší roli v seriálu SEARCH FOR TOMORROW v rozmezí let 1973 - 1977. V polovině 70tých let se objevovala v seriálech jako KOJAK, HAPPY DAYS, POLICE WOMAN, DALLAS.

V roce 1978 napsala scénář k nepříliš úspěšnému televiznímu filmu THE INITATION OF SARAH. V roce 1982 si zahrála hlavní roli ve filmu THE SEDUCTION, poté, v roce 1984, přijala vedlejší roli v seriálu PAPER DOLLS.

Poté na několik let víceméně zmizela z dosahu médií, a jen plnila americké bulvární časopisy až do roku 1995, kdy se znovu začala objevovat ve vedlejších, či "jednorázových" rolích ve slavných seriálech jako PŘÁTELÉ či CYBYLL. Poté se až do roku 2005 vyhnula kameře a hrála v divadelních představeních po celé Americe.

V roce 2005 se objevila v televizní reality show, od té doby ji můžeme vidět jen zřídka ve filmech, ale v nárazových rolích v seriálech stále.

Petr "Blackros" Kadleček

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fighting Back
2018 My Perfect Romance (TV film)
Spring Break '83
2017 You're Gonna Miss Me
2016 A Christmas in Vermont (TV film)
Mostly Ghostly 3: One Night in Doom House (TV film)
Scales: Mermaids Are Real
2015 Tráva, plavky, modeling
Wiener Dog Internationals
2014 Beethoven's Treasure
Christian Mingle
On Paper (TV film)
2013 Wiener Dog Nationals
2012 A Perfect Ending
American Horror House (TV film)
2011 Boy Toy
eCupid
Čivava z Beverly Hills 2
2010 Life's a Beach
Steamroom, The
2009 The Slammin' Salmon
2008 Sno Cone Stand Inc, The
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe
2006 Otřes systému
Přijímací ceremoniál (TV film)
2004 Knuckle Sandwich
2003 Prázdniny v Arizoně
2002 Byl jsem mladým Faustem (TV film)
Teddy Bears' Picnic
2001 Peril
2000 Hra o výkupné
Unshackled
1999 Nice Guys Sleep Alone
1998 Shattered Illusions
Svatý muž
1997 Bimbo Movie Bash
Moment of Truth: Into the Arms of Danger (TV film)
1996 Hvězdná výprava (TV film)
Ostrov mrtvého muže (TV film)
Teenage Confidential (TV film)
1995 Gospa
Venus Rising
Zločinná srdce
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Body Chemistry III: Point of Seduction
Test Tube Teens from the Year 2000
1993 Das Paradies am Ende der Berge (TV film)
Freaked
Nepravdivý příběh (TV film)
Perry Mason: Případ věčného mládí (TV film)
1992 Just Deserts (TV film)
1991 Autorská křeč (TV film)
Even Angels Fall (TV film)
Sherlock Holmes a pekelný stroj (TV film)
1990 Jak zavraždit milionářku (TV film)
Jídelníček pro vraha (TV film)
Šéf mafie
1989 Phantom of the Mall: Eric's Revenge
Sářina noční můra (TV film)
1988 Ulice snu (TV film)
Vražedná modř
1987 Muž z kalendáře
Smrtonosná iluze
Šípková Růženka
1986 Red Headed Stranger
1985 Pee-Weeho velké dobrodružství
Rodney Dangerfield Exposed (TV film)
1984 Bláznivá dobrodružství Robina Hooda (TV film)
Time Bomb (TV film)
1983 Hotel (TV film)
Magic of David Copperfield V: The Statue of Liberty Disappears, The (TV film)
Shaft of Love (TV film)
1982 Honeyboy (TV film)
Pokušení
1981 Girl, the Gold Watch & Dynamite, The (TV film)
1980 Flamingo Road (TV film)
Memory of Eva Ryker, The (TV film)
The Dream Merchants (TV film)
1979 Dva tuláci (TV film)
Murder in Music City (TV film)
1978 Escapade (TV film)
The Initiation of Sarah (TV film)
1970 Bullet for Pretty Boy, A

TV seriály

2016 Hitting the Breaks (TV seriál)
The Encounter (TV seriál)
2014 Pomsta (TV seriál)
Addiction (S03E17)
2012 Manžel k pohledání (TV seriál)
The Reunion (S02E01)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Princezna v igelitu (S07E03)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a ulička hrůzy (S04E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bedtime (S11E18)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Karma guru (S04E18)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a sensei (S02E09)
Muži na stromech (TV seriál)
Koukej se sebrat (S02E14)
2007 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Nejsem starý (S04E16)
2006 Fashion House (TV seriál)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Bydlení na kolečkách (S06E24)
2001 Přátelé (TV seriál)
Po svatbě (S08E01)
Svatba (2/2) (S07E24)
Svatba (1/2) (S07E23)
1998 Přátelé (TV seriál)
Nejhorší Díkůvzdání (S05E08)
Kutil Tim (TV seriál)
Mistr sympaťák (S08E09)
1997 Head Over Heels (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Paní Bingová (S01E11)
1992 Roseanne (TV seriál)
It's No Place Like Home for the Holidays (S05E12)
Stand on Your Man (S05E09)
Ladies' Choice (S05E08)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1984 Papírové panenky (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Time Express (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Mork Goes Erk (S01E17)
1978 Dallas (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Mork's First Christmas (S01E12)
Mork's Seduction (S01E05)
1977 Rosetti and Ryan (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2008 Revolution! The Making of 'Bonnie and Clyde'
1988 Magic in the Magic Kingdom (TV film)
1987 Happy 100th Birthday Hollywood (TV film)
1985 Joan Rivers and Friends Salute Heidi Abromowitz (TV film)
1984 Olympic Gala (koncert)

Host

TV pořady

2010 Celebrity Close Calls (TV pořad)
2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
The Doctors (TV pořad)
2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1983 Battle of the Network Stars XIV (TV pořad)
1982 Circus of the Stars #7 (TV pořad)
Magic with the Stars (TV pořad)
Night of 100 Stars (TV pořad)
Stars Over Texas (TV pořad)
Women I Love: Beautiful But Funny (TV pořad)
1981 Spring Fling of Glamour and Comedy (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace