foto

Jeremy Child

  • nar. 20.9.1944 (73 let)
    Woking, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nejtemnější hodina
2011 Foster
Železná lady
2010 Hardest Part, The
2008 Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
2007 Friday Night Saturday Morning
2005 Paralelní lži
2004 Amnesia (TV film)
Wimbledon
2003 Jindřich VIII. (TV film)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
Propustka
The Falklands Play (TV film)
2001 Doktor Martin (TV film)
Klíč k lásce
Lagaan - tenkrát v Indii
1999 Whatever Happened to Harold Smith?
1998 Francouzova zátoka (TV film)
Getting Hurt (TV film)
1997 Za přední linií
1994 Headhunters (TV film)
Nebezpečné hry (TV film)
Sharpův nepřítel (TV film)
Šílenství krále Jiřího
1993 Diana: Her True Story (TV film)
Harnessing Peacocks (TV film)
1992 Fool's Gold: The Story of the Brink's-Mat Robbery (TV film)
1991 The Gravy Train Goes East (TV film)
1988 Ryba jménem Wanda
Taffin
1985 Florence Nightingaleová (TV film)
1984 Pozdravuj na Broad Street
1983 Cesta do Číny
1982 Dravci (TV film)
1981 Chanel Solitaire
1980 Sir Henry na panství Rawlinson
'Tis Pity She's a Whore (TV film)
1979 Quadrophenia
1978 The Stud
1977 Hardcore
1976 Emily
1972 Mladý Winston
Osudová hlídka
1971 Quest for Love
1970 Breaking of Bumbo, The
Jana Eyrová (TV film)
1969 Gladiatorerna
Jaká to rozkošná válka!
Špinavá hra
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
1967 Privilegium

TV seriály

2013 Dani's Castle (TV seriál)
2004 Doctors and Nurses (TV seriál)
2002 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedný závod (S05E04)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Love in a Cold Climate (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Too Much Sun (TV seriál)
1998 Mosley (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1994 Cesta (TV seriál)
1993 Demob (TV seriál)
Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Edge of Darkness (TV seriál)
Late Starter (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Dravci (TV seriál) - a.z.
Fairly Secret Army (TV seriál)
Oxbridge Blues (TV seriál)
Perla v koruně (TV seriál)
1983 Happy Apple, The (TV seriál)
1982 Play for Tomorrow (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1979 Danedyke Mystery, The (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Sapphire and Steel (TV seriál)
1978 Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
1977 Anna Karenina (TV seriál)
Backs to the Land (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1976 The Glittering Prizes (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Days of Hope (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
1970 The Misfit (TV seriál)
1969 Mr. Digby Darling (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 Father Dear Father (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
1967 Haunted (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Dokumentární

1998 Twentieth Century Blues: The Songs of Noël Coward (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace