foto

Hartmut Grund

  • nar. 1.11.1917
    Hamburg, Německá říše
  • zem. 8.1.2004 (86 let)
    Mnichov, Bavorsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Schimanski: Nadoraz (TV film)
1958 Mylord weiß sich zu helfen (TV film)
1957 Cardillac (TV film)
1955 Die letzte Nacht der Titanic (TV film)
Drei Väter (divadelní záznam) - divadelní hra
1950 Insel ohne Moral

TV seriály

1997 Schimanski (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 Anton Keil, der Specialkommissär (TV seriál)
Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1976 Partner gesucht (TV seriál)
1974 Haus für uns - Jugenderholungsheim, Ein (TV seriál)
1971 Lerchenpark - Moderne Geschichten aus einer Satellitenstadt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1995 Taten, Orte, Kommissare (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky