foto

Malcolm Rogers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Dirty Filthy Love (TV film)
2003 Life Beyond the Box: Norman Stanley Fletcher (TV film)
Se slovníkem v posteli
2002 Tři sestry a jeden pohřeb
1999 Johanka z Arku
1998 Titanic Town
1989 Cold Light of Day
1982 Pink Floyd: The Wall
1973 Love Thy Neighbour
1968 The Blood Beast Terror
1967 Privilegium

TV seriály

2010 Mongrels (TV seriál)
2009 Psychoville (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Pure Wickedness (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
1984 Ever Decreasing Circles (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
1980 Flickers (TV seriál)
1979 Kids (TV seriál)
1978 Out (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Raffles (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
Just William (TV seriál)
Killers (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
How Green Was My Valley (TV seriál)
Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Love Thy Neighbour (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Villains (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
Germinal (TV seriál)
Menace (TV seriál)
1969 Parkin's Patch (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Late Night Horror (TV seriál)
1967 Spindoe (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Quick Before They Catch Us (TV seriál)
Ransom for a Pretty Girl (TV seriál)
1965 Big Spender, The (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1961 Biography (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace