foto

Rosemary Forsyth

  • nar. 6.7.1943 (75 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Sweet Nothing in My Ear (TV film)
2003 Čas vzpomínek (TV film)
2001 Duchové Marsu
1999 Valerie Flake
1998 Girl
1996 Denní světlo
1995 Melissa
Opuštěná a podvedená (TV film)
The Other Woman (TV film)
1994 Skandální odhalení
Útěk do ráje
1993 A Case for Murder (TV film)
1989 Nashville Beat (TV film)
1988 Addicted to His Love (TV film)
Přátelství ve Vídni (TV film)
1986 Gladiátor (TV film)
1984 Call to Glory (TV film)
1981 Matter of Time, A (TV film)
1978 Ponorka na dně
1975 My Father's House (TV film)
1974 Black Eye
1973 One Little Indian
1971 Is There a Doctor in the House (TV film)
Powderkeg (TV film)
The Death of Me Yet (TV film)
1970 How Do I Love Thee?
The Brotherhood of the Bell (TV film)
1969 City Beneath the Sea (TV film)
Co se vlastně stalo tetě Alici?
Some Kind of a Nut
Where It's at
1966 Za řekou je Texas
1965 Shenandoah
Válečník

TV seriály

2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a televizní soutěž (S03E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Sen o jiném životě (S01E01)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Klobouk dolů před Larrym (S04E12)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Hon na samotu (S03E13)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Painful Cuts (S06E15)
Pohotovost (TV seriál)
Písek a voda (S07E02)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
Orleans (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vědecká metoda (S04E07)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Growing Pains (S03E18)
1996 JAG (TV seriál)
Zvláštní akce (S01E16)
1993 Policie New York (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Má láska je za velkou louží (S01E14)
1984 Call to Glory (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Assignment Vienna (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda podle knihy (S01E01)
Longstreet (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)

TV pořady

1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1969 The Movie Game (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace