foto

Matt Venne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Acts of Vengeance
2015 Vymítání Molly Hartleyové
2013 Noc hrůzy 2
2011 Pytel kostí (TV film)
2010 Zrcadla 2
2007 Hlas smrti 2: Světlo

TV seriály

2008 Podstata strachu (TV seriál)
Spooked (E02)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Pelts (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace