foto

Romina Gaetani

  • nar. 15.4.1977 (42 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bomba
2011 Derrotado, El
2002 Noche en la terraza

TV seriály

2015 La Casa (TV seriál)
2011 Herederos de una venganza (TV seriál)
2009 Botineras (TV seriál)
2004 Secretos de papá, Los (TV seriál)
2003 Soy gitano (TV seriál)
2002 Dědictví lásky (TV seriál)
2001 Yago, syn džungle (TV seriál)
1999 Buenos vecinos (TV seriál)
1998 Verano del '98 (TV seriál)
1995 Chiquititas (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace