foto

Dana Kleňhová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 Případ dvou básníků (TV film)
Případ dvou manželek (TV film)
Případ dvou sester (TV film)
2017 Vyrobeno s láskou (TV film)
2013 Duch nad zlato (TV film)
2009 Aljona (TV film)
2005 Povodeň (TV film)
1998 Hvězda života (TV film)
Tajemství mořské panny (TV film)
1992 O myrtové panně (TV film)
1990 Jehlice sluneční paní (TV film)

TV seriály

2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Non-stop lahůdky (E02)
Až budou krávy lítat (E01)
2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Konec hry (S02E13)
Pirát (S02E12)
Postavení mimo hru (S02E11)
další epizody (13)
2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Chromozom (S01E06)
Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Škoda lásky (TV seriál)
Přirozený talent (S01E10)
Diamantová svatba (S01E08)
2012 Život je ples (TV seriál)
Nebe je modrý a zlatý (E16)
Podezření (E15)
V sedmém nebi (E14)
další epizody (16)
2011 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Vilma Cibulková (E01)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
První kytice (E02)
Výročí (E01)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Bohatá úroda (E02)
Dům u moře (E01)
2005 Eden (TV seriál)
Zlatá karta (E01)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Štědrý večer navrátilce V. (S02E08)
Štědrý večer inženýra H. (S02E07)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Hypnóza (S02E02)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Don Juán (S01E03)
Víkend (S01E02)
Náhodička (S01E01)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Vše pro syna (S01E04)
Případ mediálního trpaslíka (S01E03)
1997 Pražský písničkář (TV seriál)
Život za písničku (E05)
Úspěchy plné ztrát (E04)
Vše pro republiku (E03)
další epizody (5)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Případ konstruktivní pesimistky (E10)
1994 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Vlakem na Vídeň (E04)
1992 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Kavárna Daubner (E02)
Zázraky u rabína (E01)

TV pořady

2018 Trilobit 2018 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky