foto

Patricia Gage

  • nar. 3.3.1940
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 31.1.2010 (69 let)
    Niagara-on-the-Lake, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Anne: Journey to Green Gables
2003 Cesta ke dnu (TV film)
Hledá se John Christmas (TV film)
Miss Spider - Film (TV film)
Penguins Behind Bars (TV film)
2000 Americké psycho
Vychovatelka (TV film)
Čekání na smrt
1997 Dinner at Fred's
Stín minulosti (TV film)
1996 Dangerous Offender: The Marlene Moore Story (TV film)
First Degree
Hostile Advances: The Kerry Ellison Story (TV film)
Morrisonovy vraždy (TV film)
1995 Silence of Adultery, The (TV film)
1994 Thicker Than Blood: The Larry McLinden Story (TV film)
1992 Child of Rage (TV film)
Já nepřijdu do nebe
1991 Samé štěstí
1990 Malí únosci (TV film)
Perfectly Normal
1989 Hledání zázraků (TV film)
1987 Jsem tu zas
1977 Rabid
1974 Why Rock the Boat?
1973 Keep It in the Family
Return of Charlie Chan, The (TV film)
1965 When Tomorrow Dies

TV seriály

2004 Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
2002 Queer as Folk (TV seriál)
Rage Against This Machine (S02E15)
Priorities, Please! (Beat the Time) (S02E10)
2000 Anička ze zeleného domku (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
The Devil You Know (E11)
Passion Play (E10)
Cloak and Dagger (E09)
další epizody (9)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
The Devil You Know (S01E17)
1993 Family Passions (TV seriál)
1991 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Old Quarrels, Old Love (S02E05)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky