foto

Oldřich Bašta

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1988 Motanice (TV film)
1987 Španělé v Praze (TV film)
1986 Plaváček (TV film)
Výsledek testu (TV film)
1982 Pošťácká pohádka (TV film)
1980 Princové jsou na draka (TV film)
Xena (TV film)
1978 Muž pro domácnost (TV film)
1976 Festival v Dolínku (TV film)
O Všudybylovi (TV film)
1975 Magnetická luneta (TV film)
1974 Jako malé děti (TV film)

TV seriály

1989 Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
Muž, který nesměl domů (E06)
Ukradený ženich (E05)
Fantóm podniku (E04)
další epizody (6)
1978 Robinsoni z Kronborgu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace