foto

Big John Studd

  • nar. 19.2.1948
    Butler, Pennsylvania, USA
  • zem. 20.3.1995 (47 let)
    Burke, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Harley Davidson a Marlboro Man
Muž na ženění
Shock 'Em Dead
1990 Caged in Paradiso
1989 Hyper Space
1986 WWF: The Big Event
1985 Ochránce
Wrestling's Country Boys
1984 Micki + Maude

TV seriály

1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania V (TV pořad)
1986 WrestleMania II (TV pořad)
1985 WWE Saturday Night's Main Event (TV pořad)
WrestleMania (TV pořad)
1984 WWF Superstars of Wrestling (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky