foto

Muna Otaru

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Surge
2016 Náš milovaný Damilola (TV film)
2014 Poslední úkryt
2010 Taken by Force
2007 Hrdinové a zbabělci
Odvlečen

TV seriály

2017 Broken (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2013 Whitechapel (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
2008 Swingtown (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Snitch (S09E10)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Cena za život (S03E05)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Hamsterdam (S03E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky