foto

Kyle Soller

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brexit (TV film)
2017 El secreto de Marrowbone
2016 National Theatre Live: Hedda Gabler (divadelní záznam)
V kruhu koruny II: Jindřich VI. (2. díl) (TV film)
2015 Inspektor se vrací (TV film)
2014 Monsters - Temný kontinent
The Keeping Room
Železná srdce
2013 WikiLeaks
2012 Anna Karenina

TV seriály

2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2016 Maskovaný kocour (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
The End of the World (E10)
Calm Before the Storm (E09)
Saviour Day (E08)
další epizody (9)
2013 Mizerná výchova (TV seriál)
The American (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace