foto

Allan Katz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Bucky and the Squirrels
2007 Legenda o upírech
1989 Hrbáč na univerzitě
1983 Adams House (TV film)

TV seriály

1992 Scorch (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1989 Roseanne (TV seriál)
Inherit the Wind (S02E01)
1986 Roxie (TV seriál)
1985 Charlie & Co. (TV seriál)
1977 M*A*S*H (TV seriál)
Dnes večer promítáme (S05E22)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Únos Margarety Houlihanove (S05E07)
1975 We'll Get By (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1973 Thicker Than Water (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)

TV pořady

1975 Cher (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Bucky and the Squirrels

TV seriály

1990 Kvítko (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace