foto

Angela Pleasence

  • nar. 30.9.1941 (77 let)
    Chapeltown, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Princ a pruďas
2006 Gigolos, The
2005 Conflict
2002 Gangy New Yorku
2001 The Search for John Gissing
1998 Cider with Rosie (TV film)
1996 Shaman, The
Září (TV film)
1991 Láska s rybou
1989 Somewhere to Run (TV film)
1988 Stealing Heaven
1986 Anastázie (TV film)
1985 Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1984 Duch Vánoc (TV film)
1980 Godsend, The
1978 Bídníci (TV film)
1974 Symptoms
Ze záhrobí
1973 Hitler: The Last Ten Days
The Love Ban
1969 Destiny of a Spy (TV film)
Possessed, The (TV film)
1967 Here We Go Round the Mulberry Bush

TV seriály

2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2013 Whitechapel (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (6)
2011 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
The Curse of Clyde Langer: Part 2 (S05E04)
2008 Hercule Poirot (TV seriál)
Schůzka se smrtí (S11E04)
2007 Pán času (TV seriál)
Šifra mistra Shakespeara (S03E02)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vražda na faře (S01E02)
2001 Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt darebáka (S01E03)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Girls on Top (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Mansfield Park (TV seriál)
1982 The Barchester Chronicles (TV seriál)
1979 Murder at the Wedding (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Plays of Today (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace