foto

Gabrielle Scharnitzky

  • nar. 8.9.1956 (62 let)
    Amberg, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Freibadsinfonie
2015 Ein starkes Team - Stirb einsam! (TV film)
Tod den Hippies!! Es lebe der Punk!
2014 Un matrimonio da favola
2013 More Than Friendship
Third Falcon
2012 In the Deathroom (studentský film)
2008 Morgen räum' ich auf (TV film)
Neben der Spur
2006 Příběh zrození
Schöner Leben
2004 Meine Frau, meine Freunde und ich
2003 Anime veloci, Le
2001 Jediný svědek (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Frau des Fleischers (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
1997 Rosenkavalier
1994 Doktor Mesmer
1985 Terč

TV seriály

2014 Hra (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
Verliebt in Berlin (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace