foto

Nicolás Pauls

  • nar. 20.12.1975 (43 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Respira: Transgenesis
2014 Amapola
Anagramas
Naturaleza muerta
2013 Hugo Paco Luis y tres chicas de rosa
2009 Una cita, una fiesta y un gato negro
2008 Amorosa Soledad
Paisito
2007 Salto de Christian, El
Tres minutos
2005 Hermanas
2004 Dolores de casada
Esclavos felices (la secta), Los
Havraní kronika
2000 Ořechy na lásku
1998 Fuga de cerebros
1997 Martín (Hache)
1996 Buenos Aires Vice Versa

TV seriály

2017 11 (TV seriál)
2015 Conflictos modernos (TV seriál)
2011 Historias de la primera vez (TV seriál)
2009 Ciega a citas (TV seriál)
Valientes (TV seriál)
2006 Jsi můj život (TV seriál)
Soy tu fan (TV seriál)
2003 Resistiré (TV seriál)
2002 Pokoušení (TV seriál)
2001 Hacker, El (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)
1996 90-60-90 modelos (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Vegetarian Elite (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky