foto

Patrick Barr

  • nar. 13.2.1908
    Akola, Indie
  • zem. 29.8.1985 (77 let)
    Wandsworth, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 A Voyage Round My Father (TV film)
1983 Chobotnička
1980 Godsend, The
1979 Atom Spies (TV film)
Home Before Midnight
1978 První velká vlaková loupež
1974 House of Whipcord
Okamžik vyzrazení
1973 The Satanic Rites of Dracula
1972 Flesh and Blood Show, The
1969 Guns in the Heather
Vortex, The (TV film)
1968 Last of the Long-haired Boys
The Great Pony Raid
1964 Ring of Spies
1963 Billy lhář
On the Run
1962 Nejdelší den
Valiant, The
1960 Urge to Kill
1958 Next to No Time
1957 At the Stroke of Nine
Lady of Vengeance
Saint Joan
1956 It's Never Too Late
1955 Portrait of Alison
Room in the House
The Brain Machine
Ďáblové v oblacích
1954 Duel in the Jungle
Gilbert Harding Speaking of Murder
Seagulls Over Sorrento
Time Is My Enemy
1953 Black 13
Black Orchid
Escape by Night
Intruder, The
Kinder unserer Zeit
Single-Handed
1952 Death of an Angel
Murder at Scotland Yard
Příběh Robina Hooda a jeho družiny
You're Only Young Twice
1951 Zlaté věže
1950 To Have and to Hold
1949 Adam and Evelyne
Golden Arrow
Her Excellency (TV film)
Man on the Run
The Blue Lagoon
Under the Counter (TV film)
1940 Case of the Frightened Lady, The
Kontraband
Sunset in Vienna
1939 Let's Be Famous
1938 Gaunt Stranger, The
Incident in Shanghai
Marigold
Meet Mr. Penny
Sailing Along
Star of the Circus
Yellow Sands
1937 Cavalier of the Streets, The
Show Goes On, The
The Return of the Scarlet Pimpernel
1936 East Meets West
Midnight at Madame Tussauds
Svět za sto let
Wednesday's Luck
1934 Irish Hearts

TV seriály

1986 The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1979 Telford's Change (TV seriál)
1977 The Mackinnons (TV seriál)
1975 Days of Hope (TV seriál)
Second Verdict (TV seriál)
Ten from the Twenties (TV seriál)
The Fight Against Slavery (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 Great Mysteries (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Obětní beránek se vždycky najde (E05)
1969 Department S (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Plays of Today (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Festival (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Golden Girl (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
1956 Adventure Theater (TV seriál)
Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
Teckman Biography, The (TV seriál)
1952 Three Hostages, The (TV seriál)
1951 The Inch Man (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace