foto

Alain MacMoy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Le Pharmacien de garde
2001 Thérèse et Léon (TV film)
1999 Le monde à l'envers (TV film)
Mort d'un conquérant (TV film)
Voleur de coeur (TV film)
1998 Marceeel!!! (TV film)
1997 Tenue correcte exigée
1996 Crabe sur la banquette arrière, Le (TV film)
1994 Des enfants dans les arbres (TV film)
Grosse fatigue
1993 Dame de lieudit, La (TV film)
1992 Femme à l'ombre, La (TV film)
Hlídka
1991 Années de plumes, années de plomb (TV film)
1982 Poutnice ze Sans-Souci
1981 Un petit paradis (TV film)
1980 Le ménage de Caroline (TV film)
Marie (TV film)
1977 Samedis de l'histoire: Henri IV, Les (TV film)
1972 Sanglots longs, Les (TV film)
1968 Je t'aime, je t'aime
1967 Affaire Lourdes, L' (TV film)
1966 Beaumarchais ou 60000 fusils (TV film)
1965 Misère et la gloire, La (TV film)
1963 Théâtre de la jeunesse: La case de l'oncle Tom, Le (TV film)

TV seriály

1997 Daleká Indočína (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)
1986 Espionne et tais-toi (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
1978 Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Deslouettes père et fils (TV seriál)
Les Misérables (TV seriál)
Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1963 Raisins verts, Les (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 La caméra explore le temps (TV seriál)

Dokumentární

1992 Hôtel du parc (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky