foto

Roger Mollien

  • nar. 18.6.1931
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 16.8.2009 (78 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Les hommes sont des Rêves
2010 Serge Gainsbourg
2009 L'école du pouvoir (TV film)
2006 Zbloudilá srdce
2003 Dom Juan (TV film)
Sganarelle (TV film)
2002 L'enfant éternel (TV film)
2001 Bourgeois gentilhomme, Le (TV film)
2000 Les jours heureux (TV film)
1999 L'École des femmes (TV film)
1997 Bonheur est un mensonge, Le (TV film)
1996 Antoine (TV film)
1994 Regarde les hommes tomber
1992 Enfants du naufrageur, Les
1981 Monsieur Vauban: Homme de guerre, homme de paix (TV film)
1979 Moyens du bord, Les (TV film)
1978 Quand flambait le bocage (TV film)
1963 Rustres, Les (TV film)
1959 Britannicus (TV film)

TV seriály

2009 Histoires de vies (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Au coeur de la loi (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1988 Chaîne, La (TV seriál)
1977 De mémoire d'homme (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)

Dokumentární

1963 Zemřít u Madridu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky