foto

Elisabeth Harnois

  • nar. 26.5.1979 (39 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alice sa narodila v Detroite a do Južnej Kalifornie sa aj s rodinou presťahovala v jej 2 rokoch. O rok neskôr začala hrať, a čoskoro zažiarila vo fantasy filme “One Magic Christmas” a v dráme “Where Are the Children.” Harnoisin úspech pokračoval, keď si zahrala klasickú postavu Alice v Disneyho “Adventures in Wonderland.” Vyhrala „Youth in Film“ cenu za jej výkony, a telefilm bol odmenený niekoľkými cenami Emmy.

Harnois hosťovala aj v pár epizódach úspešného seriálu “The Fresh Prince of Bel-Air,”. Takiso si zahrala v “Boy Meets World,” “Two Guys and a Pizza Place” a v “Charmed.” Takisto si zahrala aj zápornú postavu vo filme Johna Corbettina“The Warlord,” a hrala aj malú rolu vo veľmi oceňovanom filme “My Date With the President's Daughter.”

Po prijatí na Wesleyan University in Connecticut, Harnoisová hrala v dvoch nezávislých filmoch. Obdržala kritický pozdrav za zobrazenie mentálne nestabilnej teenagerky vo filme “Façade,” a bola hlavnou ženskou postavou v roku 2002 v nezávislom snímku “Swimming Upstream.” Harnoisová bola ešte videná v neskorších filmoch “Strangers With Candy” a “Pretty Persuasion.

ibariak

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas Cupid's Arrow (TV film)
The Work Wife (TV film)
Twisted (TV film)
2017 My Baby Gone (TV film)
2015 CSI: Immortality (TV film)
2014 Jiný vánoční polibek (TV film)
2013 Riddle
2011 Bad Meat
Máma mezi Marťany
2009 Single Man
2008 Keith
Slunovrat
Teorie chaosu
2007 Ten Inch Hero
2005 Strangers with Candy
Svádění
2002 Swimming Upstream
1999 Facade
1998 My Date with the President's Daughter (TV film)
Osiris: Vesmírná kronika (TV film)
1990 Ugly Duckling, The
1986 Where Are the Children?
1985 Kouzelné Vánoce

TV seriály

2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Šílená po klucích (S05E09)
One Tree Hill (TV seriál)
All of a Sudden I Miss Everyone (S04E21)
Sad Songs for Dirty Lovers (S04E14)
Pictures of You (S04E13)
další epizody (5)
2006 Point Pleasant (TV seriál)
Let the War Commence (E13)
Mother's Day (E12)
One Tree Hill (TV seriál)
Can't Stop This Thing We've Started (S04E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Temná komora (S05E08)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Rozbité zrcadlo (S01E05)
Point Pleasant (TV seriál)
Missing (E11)
Hell Hath No Fury Like a Woman Choked (E10)
Waking the Dead (E09)
další epizody (11)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Hodina kouzel (S03E02)
1991 Adventures in Wonderland (TV seriál)
1990 Potsworth & Co. (TV seriál)
1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
1988 Fantastic Max (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace