foto

Joseph Chanet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Confusion
2014 Ligne de mire (TV film)
Prêt à tout
2013 Cookie
2010 Le Mac
2009 Le Coach
OSS 117: Ztracen v Riu
2008 8th Wonderland
2007 Invité, L'
Můj život není romantická komedie
Pán odnaproti (TV film)
2003 Rozvod po francouzsku
2001 Spy Game
2000 Druhá tvář
1997 Vérité si je mens, La

TV seriály

2017 Kim Kong (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Cendrillon et compagnie (S08E04)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2002 Juliette Lesage, médecine pour tous (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace