foto

Solbjørg Højfeldt

  • nar. 10.6.1947 (73 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Selvmordsturisten
2016 Ten den přijde
2009 Simon & Malou
Velsignelsen
2004 Bratři
2001 Den serbiske dansker (TV film)
2000 Bag om fremviseren - Et kærlighedseventyr
Blikající světla
Fruen på Hamre
1999 Klinkevals
1998 Motello
1997 Jacobs liste (TV film)
Sekten
1996 Davids bog
En fri mand (TV film)
Hvileløse hjerte
Hvileløse hjerte
1995 Höst i paradiset
Operace Kobra
1992 Nøgen
1991 Chlapci od svatého Petra
1988 Médea (TV film)
Næste sommer måske - ingen vej tilbage (TV film)
1986 Vlk u dveří
1984 Rainfox
1983 Zappa
1982 Den ubetænksomme elsker
1981 Langturschauffør
Slingrevalsen
1980 Nokturno (studentský film)
Svobodný otec (TV film)
Verden er fuld af børn

TV seriály

2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Afsked (S02E02)
2018 Cesty Páně (TV seriál)
Kløv træet, jeg er dér. Løft stenen op, og I skal finde mig dér - Thomasevangeliet (S02E10)
Når du går gennem Helvede, så bliv ved med at gå - Winston Churchill (S02E09)
Din Tilgivelse til en Anden er Din egen Tilgivelse - Søren Kierkegaard, Kjerlighedens Gjerninger (S02E08)
další epizody (9)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (7)
2015 Ditte og Louise (TV seriál)
2008 Summerovi (TV seriál)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (6)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)
1998 Karrusel (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
Království (TV seriál)
Pandæmonium (S02E04)
Mors in Tabula (S02E01)
1995 Hallo, det er Jul (TV seriál)
1994 Království (TV seriál)
De levende døde (S01E04)
Et fremmed legeme (S01E03)
Alliancen kalder (S01E02)
další epizody (4)
1992 Gøngehøvdingen (TV seriál)
Mørklægning (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)
1990 Den gode, den onde og den virk'li sjove (TV seriál)
1989 Flickan vid stenbänken (TV seriál)
1984 Anthonsen (TV seriál)
1983 Rejseholdet (TV seriál)
1977 En by i provinsen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky