foto

Pernell Walker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ambition's Debt
Lost Cat Corona
2016 Hra peněz
2014 Annie
2013 Komorník
2011 Pariah

TV seriály

2018 One Dollar (TV seriál)
Cooper Shaw (E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chasing Demons (S19E14)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Why Me? (S01E06)
What Kind of Bad? (S01E05)
I See Money (S01E04)
další epizody (6)
2016 Jedna noc (TV seriál)
A Dark Crate (E03)
Vinyl (TV seriál)
Pilot (E01)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Goes Roller Skating! (S02E01)
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Makes Waffles! (S01E13)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Pozůstalí (TV seriál)
Dotaz č. 121 (S01E06)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
This Way Out (S03E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace