foto

Muse Dalbray

  • nar. 14.3.1903
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 29.1.1998 (94 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Je suis né d'une cigogne
1996 J'ai rendez-vous avec vous (TV film)
1992 Pognon sur rue (TV film)
1989 Suivez cet avion
À deux minutes près
1984 Agenda, L' (TV film)
1983 Na příkaz krále (TV film)
Princové
Père Noël et fils (TV film)
1978 Allégra (TV film)
1976 François le Champi (TV film)
1975 Amigo (TV film)
1974 Beau-François (TV film)
La Loire, Agnès et les garçons (TV film)
1973 L'amour malgré toi (TV film)
Le maître de pension (TV film)
Mauvais, Le (TV film)
1972 Nous ne vieillirons pas ensemble
Sagouin, Le (TV film)
1971 Belle aventure, La (TV film)
Macédoine
1970 Tout spliques étaient les Borogoves (TV film)
1969 Madly
Une soirée au bungalow (TV film)
1934 Studio à louer

TV seriály

1990 V comme vengeance (TV seriál)
1981 Nana (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Vie de Marianne, La (TV seriál)
1974 Chéri-Bibi (TV seriál)
Pain noir, Le (TV seriál)
Passagère, La (TV seriál)
1973 Les coqs de minuit (TV seriál)
Un monsieur bien rangé (TV seriál)
1971 Mon seul amour (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1936 Vie est à nous, La

Host

TV pořady

1975 Midi-Première (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky