foto

Ed Grady

  • nar. 31.8.1923
    Kinston, North Carolina, USA
  • zem. 10.12.2012 (89 let)
    Columbia, South Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Tackle Box
Zápisník jedné lásky
2002 Lhostejnost
1999 Vor
1997 Lolita
Old Man (TV film)
Poprvé za mřížemi (TV film)
Zázračný háj (TV film)
1996 Summer of Ben Tyler, The (TV film)
Špinavé kšefty (TV film)
1995 Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě
Kůň pro Danny (TV film)
Lincolnův syn (TV film)
1994 Bandit: Bandit Goes Country (TV film)
Mládě (TV film)
Nejstarší žijící konfederační vdova vypráví vše (TV film)
Proti své vůli: Skutečný příběh Carrie Buckové (TV film)
Život naruby
1993 Scattered Dreams (TV film)
Taking Liberty
Tanec s bílým psem (TV film)
Uloupené děti (TV film)
Vražedné vztahy (TV film)
1992 Kukuřičné děti 2: Poslední oběť
Nightman, The (TV film)
Ochotní dospělí
1991 Bez dcerky neodejdu
Divoká srdce nelze zlomit
Nejvyšší pocta (TV film)
Neškodná lež (TV film)
Noc lovce (TV film)
Paris Trout (TV film)
Výstřely na sklonku dne (TV film)
1990 Escape
Moderní láska
Příběh služebnice
Sudie and Simpson (TV film)
Ztracený Capone (TV film)
1989 Chattahoochee
Stalo se v Cold Sassy (TV film)
Černá duha
1988 Born to Race
1987 Floridské úžiny (TV film)
From the Hip
1986 As Summers Die (TV film)
Unmasking the Idol
1985 DARYL
1984 The Last Game
1983 Reuben, Reuben
1980 Lady Grey
1979 Wolfman

TV seriály

2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Decisions (S01E13)
The Scare (S01E11)
Discovery (S01E04)
další epizody (4)
1997 Orleans (TV seriál)
1993 Queen (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1983 Policejní šéfové z Delana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace