foto

Amorn Surangkanjanajai

  • nar. 23.3.1953 (66 let)
    Bangkok, Thajsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Begierde - Mord im Zeichen des Zen (TV film)
2002 Loď snů - Thajsko (TV film)
2001 Místo činu: Kolín - Bestie (TV film)
1997 Der Kapitän - Im Vorhof der Hölle (TV film)
1995 Entführung aus der Lindenstraße
1993 Der Fall Lucona
1991 Tatort - Die chinesische Methode (TV film)

TV seriály

1997 Der Kapitän (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky