foto

Luise Helm

  • nar. 6.3.1983 (36 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Zoe
2017 The Deep Sky
2012 Die Essenz des Guten
2010 Léto v Marrakeši (TV film)
Polizeiruf 110 - Fremde im Spiegel (TV film)
Tatort - Vergissmeinnicht (TV film)
2008 Láska, děti a velké srdce: Nové cesty (TV film)
Polizeiruf 110: Geliebter Mörder (TV film)
2007 12 heißt: Ich liebe dich (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod in der Bank (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
Loď snů - Burma / Myanmar (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
2003 Königskinder (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Braut in Schwarz (TV film)
2001 Wie Feuer und Flamme
2000 Kalhoty v pozoru
Místo činu: Mnichov - Jednou denně (TV film)
Schrott - Die Atzenposse
1997 Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Das wilde Kind (TV film)
Stille Herr Genardy, Der (TV film)
1996 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten (TV film)
Natascha - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
Tote sterben niemals aus (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)

TV seriály

2019 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Auf zu neuen Ufern (E06)
2018 Straight Family (TV seriál)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Beste Freundin (S16E02)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Entscheidungen (S19E01)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Schlechte Nachrichten (S02E09)
Kriminalista (TV seriál)
Bosá princezna (S09E05)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Terminal A (2) (S10E02)
Terminal A (1) (S10E01)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Kunde (S07E09)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Bittere Wahrheit (S05E02)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2001 Outriders (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky